Een paar nachtjes weg

Een paar nachtjes weg

Vorige week gingen we een paar nachtjes weg met de tent. Proef-kamperen met J erbij 🙂 Even kijken of er nog dingen waren die we misten. En die waren er wel hoor, haha. We hadden geen campingbedje meegenomen, we waren benieuwd of J op het luchtbed zou gaan slapen. Niet dus, haha. Hij vond het heel eng. ’s Avonds viel hij pas rond 21:00 in slaap. Thuis slaapt hij ’s middags en ’s avonds in zijn eigen bed, en als wij naar bed gaan pakken wij hem erbij. Even een voeding, en dan slaapt hij verder in de cosleeper (of bij ons in bed). Een campingbedje is dus wel handig, ook als het eventueel heel warm is, zodat hij dan gewoon buiten kan slapen ’s middags.

Verder was alles wel compleet gelukkig. We kochten nog wel een nieuw luchtbed en een extra slaapzak. Met J erbij is een extra slaapzak wel lekker. We kochten eenzelfde slaapzak als we al hadden, die comfortabel is rond het vriespunt. Was nu ook geen overbodige luxe in de vroege ochtend 🙂 We hadden zomerpyjama’s aan omdat het ’s avonds nog zo warm was. In Zweden en Noorwegen hadden we drie jaar geleden thermo-leggings aan en een muts op haha.. Maar daar was het echt rond het vriespunt.

We hebben verder niet zoveel gedaan. J was heel druk met gras plukken, hij vermaakte zich echt prima. We kochten nog even een badje voor hem, waar hij heerlijk in heeft zitten rommelen. Speelgoed hoeven we ook niet mee te nemen, hebben we al gemerkt. Een pan met lepel is fantastisch (om 7 uur ’s morgens… )

Nog even een paar kiekjes.. We zaten in de Achterhoek.

 


2 gedachten over “Een paar nachtjes weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *