Ons erf

Ons erf

Deze website heb ik al bijna een jaar geleden aan aangemaakt. Ik dacht er al een tijdje over om weer te gaan bloggen, maar de tijd ontbrak me een beetje, en de blognaam ‘Dagelijks Brood‘ paste niet meer zo, vond ik. Ik had een gesprek met mede-blogger Ilse, en zij schudde de een na de andere leuke blognaam uit haar mouw. ‘Van ons erf’ sprak me erg aan, en dus maakte ik een domein aan met die naam. Helaas kwam het er verder niet van. Een paar maanden geleden begon het langzaam aan weer te kriebelen. Ik heb er even over gedacht of ik toch een andere website zou maken, maar heb er voor gekozen om deze pagina aan te houden. We hebben nu dan wellicht niet zo’n groot erf als eerst, toch is en blijft het óns erf!

Afgelopen weekend hebben we wat tekeningen voor de tuin gemaakt. Voorlopig gaan we er nog niet al te veel aan doen. Wel gaan we de siertuin leeghalen en daar gras inzaaien, zodat Jesse lekker buiten kan spelen. We halen niet alle planten weg, een aantal planten krijgen een nieuw plekje in een andere border. Er staat ook een enorme coniferenhaag op de erfscheiding. Gelukkig willen de buren de haag ook graag weg hebben, maar dat zal waarschijnlijk nog wel duren tot de winter, of volgend jaar zomer.

We willen graag veel gras, een paar moestuinbakken en wat lei fruitbomen in de tuin. Heel fijn om zo tuinplannen te maken! Ik zal jullie op de hoogte houden! 🙂

Groetjes Marike

 

 


8 gedachten over “Ons erf

  1. Wat leuk dat je weer terug bent…. hihi en wat stond er ook al weer tegenover het aandienen van een leuke blognaam 😜… ga je hier uiteraard ook volgen. Groetjes Ilse

    1. Haha! T is ook pas sinds kort hoor! 🙂 Moet het wel weer even ‘eigen’ maken om regelmatig te bloggen, maar komt vast goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *