Vakantie 2017 Deel 2

Vakantie 2017 Deel 2

Hier kon je al lezen over deel 1 van onze reis. Vandaag deel 2.

Nadat wel al onze spullen weer ingepakt hebben, vertrekken we naar de volgende camping. We rijden een prachtige route,van Zweden naar Noorwegen toe. Het Noorse platteland vinden we erg mooi allebei. Jesse slaapt weer heerlijk. Onderweg picknicken we op een mooi plekje. Onze natte handdoeken hangen lekker te drogen in de wind. Fijn, want door de regen van de dag er voor waren ze nog best nat. Echt een vakantiegevoel hoor. Picknicken op een prachtige plek, beker delen, was wat hangt te drogen in de wind ♥ Ook fijn dat het droog was!

We kunnen op camping Koppang onze tent opzetten op een groot grasveld, vlakbij de rivier. Een hele fijne plek, alleen helaas wel veel muggen merken we al snel. Op zondag zijn we een eind wezen wandelen. Er liep een wandelroute langs allerlei onderdelen van een oude boerderij. Erg leuk, en de omgeving was ook prachtig. Verder luisterden we twee preken, terwijl Jesse heerlijk lag te slapen. Ook bakte ik een grote stapel pannenkoeken, dat hoort echt bij vakantie vinden wij 🙂

Dit was langs de wandeling. Het was best oppassen geblazen, want een nat graspad liep behoorlijk steil naar beneden. Verder doen we eigenlijk niet zo veel. Ja Jesse speelt heerlijk, zo leuk, en wij genieten daar erg van. Ook is hij natuurlijk regelmatig foetsie, haha. Naast de tent staan frambozen struiken, jammie!

Dit was deel 2 van de reis. Ik ga snel beginnen aan deel 3, leuk om zo alle foto’s weer eens te bekijken 🙂


4 gedachten over “Vakantie 2017 Deel 2

  1. Wat een leuke foto’s weer! En ja, noorwegen is echt prachtig! Helaas zien wij het niet zitten met onze kids om zo’n eind te rijden. Voor we een uur onderweg zijn, zijn ze het al zoooo zat!
    En dan die bootreis, daar heb ik weinig goede herinneringen aan. (Zeeziek…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *