Welkom!

Welkom!

Hallo!

Van harte welkom op mijn blog. Voorheen schreef ik op het blog dagelijks brood en meer. Na de geboorte van onze zoon begon het weer te kriebelen om te gaan bloggen, maar al snel hadden we verhuisplannen en werd m’n blog dus even op de lange baan geschoven. Nu het nieuwe huis redelijk op orde is, is er ook weer tijd om te bloggen. Heel fijn!

Voorheen woonden we in een vrijstaand (huur)huis langs de IJsseldijk, in een dorp onder de rook van Rotterdam. Inmiddels hebben we zelf een stekje gekocht, een fijne tussenwoning in een stad in het midden van Nederland. Onze grote (moes)tuin hebben we in moeten ruilen voor een kleine achtertuin, maar ik weet zeker dat we daar ook een fijne, productieve tuin van kunnen maken! Het huis heeft eerst prioriteit, maar in het najaar/winter zijn we van plan om de tuin aan te pakken.

Een groot voordeel van onze nieuwe stek is dat we dicht bij mijn ouders wonen. Eerst moesten we daar een uur voor rijden, nu is het een kleine 10 minuutjes lopen. Ook is het bos op loopafstand, wat heel fijn is met Pippi (onze hond).

Zo. Dit was even kort wat over mij. Wil je meer weten, dan kan je ook kijken bij over ons. Heb je vragen of opmerkingen, laat ze achter in een reactie of stuur een mailtje!

Groetjes! Marike


2 gedachten over “Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *